11.07.2015, 12:29 | Af: Administrator

FCM TV: Mød de to nyeste ulve i flokken

Nogle gange går drengedrømmen i opfyldelse. Således skete det også for Rasmus Lauritsen og Babajide David, der har bevist, at man med flid og hårdt arbejde kan gøre sig fortjent til en plads i FC Midtjyllands førsteholdstrup

Det var en stor dag og et endnu større skulderklap, da de to 19-årige talenter fik beskeden om, at de i denne sæson skulle spille sammen med de bedste spillere i mesterklubben.

Det er pisse da fedt! Jeg har altid fulgt FCM's kampe ude på Ikast Stadion lige siden, jeg var lille - det er da en lille drøm, der er gået i opfyldelse ved at være en del af det hold nu, siger Rasmus Lauritsen til FCM TV.

De to talenter har begge en baggrund fra akademiet og U19-holdet, og de er derfor velbevandrede på heden. Rasmus Lauritsen huserer primært i midterforsvaret og kommer som den første spiller fra regionsklubben Brande IF, mens Babajide David er kantspiller og fra samarbejdsklubben i Nigeria, FC Ebedei.

De nye medspillere og den nye status som førsteholdsspillere giver samtidig de to nye ulve en stor chance for at vise sig frem på allerhøjeste niveau, hvilket også er planen.

Det føles rigtig godt at være i førsteholdstruppen og som en stor mulighed for mig - det er en mulighed, jeg har tænkt mig at tage og gøre brug af, fortæller Babajide David.

Se hele interviewet med de to spillere og hør træner Lars Friis beskrivelse af de to i indslaget fra FCM TV HER