18.07.2015, 09:04 | Af: Administrator

Fødselsdag og familieopgør

For André Rømer er det ikke bare derbydag. Det er også en kamp mod storebror Marcel Rømer. Og nå ja, så fylder han også 22 år.

Kampene mod Viborg FF er altid specielle, men for to personer vil dagens opgør være noget helt særligt.

Der er nemlig mulighed for en brødreduel mellem André Rømer på den ene side og Marcel Rømer på den anden side.

En enkelt gang har de prøvet det før. For to år siden da de begge begyndte på banen i 0-0-kampen på MCH Arena.

- Det var en speciel følelse. Vi stod direkte over for hinanden. Det kommer vi nok ikke til nu, men at møde hinanden er noget, vi har snakket om lige siden, jeg rykkede til FC Midtjylland, og vi ikke længere spillede i samme klub, siger André Rømer.

- Så Ikke nok med, det er Viborg, vi møder i dag, så skal jeg også spille mod min storebror. Så det bliver en rigtig fed kamp.

- Det er en kamp, som fansene og alle spillerne går sindssyg meget op i. At man så skal spille over for ens bror giver det lige et ekstra pift, der sætter en endnu mere op, siger Rømer, der samtidig også fylder 22 i dag.

Men fødselsdag og brødrekærlighed bliver der ikke tænkt på, når der bliver fløjtet op for de to gange 45 minutter.

- Jeg var faktisk lidt overrasket over det, for man tænker over det inden og efter, men når kampen er i gang, er det bare en modstander som alle andre, siger André Rømer, der glæder sig til dagens midtjyske brag.

- Fansene på begge sider er helt oppe at køre og med hele vejen igennem, og det er de kampe, der er fede at spille. Fansene er med til at få spillerne et ekstra gear op, og det gør, at det er rigtig fedt at spille de kampe, siger dagens fødselar.

Hvem der har det det største smil på til aftenens fødselsdag, er vi meget klogere på efter dagens match, der har kick-off klokken 16.00.