21.07.2015, 11:25 | Af: Administrator

Følg Lincoln - FCM live

Aftenens opgør mellem Lincoln og FC Midtjylland streames live på Jyske Bank TV

Der bliver tale om en små-historisk begivenhed, når tirsdagens returkamp i 2. runde af Champions League-kvalifikationen mellem Lincoln Red Imps og FC Midtjylland spilles. Det bliver nemlig første gang, at en FCM-kamp sendes live på jyskebanktv.dk - tv-kanalen hos FC Midtjyllands nye hovedsponsor Jyske Bank.

- Vi har tjekket udstyret her til formiddag og har haft både lyd og billeder igennem til studiet i Danmark, så vi er klar til transmissionen i aften," melder Niklas Kragh Jacobsen (til højre), der står for al teknikken bag en-kamera produktionen fra Victoria Stadium i Gibraltar by.

Vel at mærke et komunalt stadion, som nok lægger kunstgræs til en kamp i europæisk fodbolds fineste turnering, men som ikke desto mindre denne formiddag også lagde underlag til en række sportsaktiviteter for børn og unge på Gibraltar.

- De var færdige ved middagstid. Så begynder vi at gøre klar til aftenens kamp og sender bygningsarbejderne, der er i gang med at forbedre stadion, hjem," forklarer Dylan Viagis, der ud over at være stadionansvarlig også driver en transportvirksomhed.

Et godt eksempel på hvordan man får tingene til at gå op i et minisamfund med blot 30.000 indbyggere.

Kampen fløjtes igang kl. 20.00 - og web-tv transmissionen begynder et par minutter før på jyskebanktv.dk. Følg livestreamingen HER