16.07.2015, 09:02 | Af: Administrator

Haugaard debuterede med clean sheet

Der er ros til den tidligere FCM-keeper fra manager Mark Hughes efter debuten mod Everton i en træningskamp i Singapore.

Jakob Haugaard har taget hul på sit nye liv i engelsk fodbold, hvor Stoke City er stedet, den store dansker skal kæmpe om spilletid.

Og Haugaard kan faktisk allerede sætte flueben ud for spilletid for den engelske Premier League-klub. Den tidligere FCM-keeper var nemlig valgt til kampen mod Everton i træningsturneringen i Singapore.

Her gjorde Jakob Haugaard god reklame for sig selv med flere gode redning og indgreb, og det blev bemærket af manager Mark Hughes, der ser et stort potentiale i den 23-årige keeper.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF LØRDAG D. 18. JULI. KL. 16.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Han var fremragende. Han har ikke været i gruppen i lang tid, men det var en god mulighed for ham til at spille med drengene på en god scene. Det er et fantastisk stadion, og det var en god erfaring for ham at få som ung spiller, siger Mark Hughes ifølge Stoke-avisen The Sentinel.

- Han havde to-tre vigtige redninger for os og viste en god tilstedeværelse, gode evner og en god forståelse for spillet. Vi er meget tilfredse med det, han har vist, lyder det fra manageren.

Haugaard leverede da også et clean sheet i debuten, men sammen med resten af Stoke-mandskabet måtte han se sig besejret i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.