25.07.2015, 15:52 | Af: Administrator

Nattestad finder fodfæste på Færøerne

FCM-forsvareren ude af spillet indtil videre.

Den 20-årige FC Midtjylland-forsvarer Sonni Nattestad, der her i efteråret skulle have tørnet ud for Bet25 Liga-klubben Vejle Boldklub på lejebasis, er indtil videre ude af spillet.

- Sonni har forudsætningerne for at spille fodbold på højt niveau, ellers er man ikke to gang med til at slå Grækenland i kvalifikationen til EURO 2016 i Frankrig næste sommer. Omvendt kan det være en stor mundfuld for en helt ung fyr at flytte fra Færøerne for at skabe sig et liv som professionel fodboldspiller i Danmark. Her har Sonni nogle ting, han skal arbejde med, forklarer FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein.

Sonni Nattestad er således ikke med, når Vejle Boldklub tager hul på sæsonen 2015-16 i denne weekend.

- Vi er i god dialog med både Vejle og Sonni, der lige nu er hjemme på Færøerne. Vi krydser fingre for, at tingene løser sig for Sonni, så han atter kan koncentrere sig om fodbolden, siger Claus Steinlein.

Sonni Nattestad er noteret for førsteholdskampe i både FC Midtjylland, AC Horsens og Vejle Boldklub foruden syv A-landskampe for Færøerne.