04.07.2015, 16:35 | Af: Administrator

Nederlag i Østrig

Første halvleg var en lige affære, men i anden halvleg scorede FC Anzhi Makhachkala​ to gange og vandt 3-1 .

Da FC Midtjylland ankom til stadionet i Bad Waltersdorf, blev de første minutter brugt på at studere historien på det lille stadion. Gangene var beklædte med billeder af de hold, som tidligere har lagt vejen forbi, hold som Roma, Dortmund, Werder Bremen og Arsenal.

FC Midtjylland startede kampen bedst, og havde inden for de første 15 minutter to gode forsøg, først til Marcos Urená og dernæst Mikkel Duelund.

Efter det første kvarter kom Anzhi dog bedre med i kampen, og efter 18 minutter snød venstrekanten Batraz, André Rømer men indlægget blev headet over mål.

Solen og varmen var på sit højeste, da FC Midtjylland mødte Anzhi, dommeren havde derfor på forhånd valgt at indlægge en vandpause i hver halvleg.

I det 26 minut fik FC Midtjylland hjørnespark som Jakob Poulsen sparkede, på bagerste stolpe stod Rasmus Nicolaisen fri og headede bolden ind til 1-0 føring til FC Midtjylland. Målet rystede dog ikke Anzhi, som i minuttet efter fik udlignet. Et spark fra feltkanten ramte overliggeren, og på riposten fik Yannick Boli fulgt op tæt under mål.

Resten af halvlegen var FC Midtjylland tættest på, og både Morten Duncan Rasmussen og Daniel Royer havde et par gode forsøg inde i feltet, som desværre ikke resulterede i mål.

Til anden halvlegsstart skiftede FC Midtjylland alle elleve spillere, men det var igen FC Midtjylland som startede bedst. Babajide David sendte Alexander Munksgaard i dybden, som med en flad skråaflevering fandt en helt fri Paul Onuachu i feltet, der desværre sendte bolden forbi.

Efter 58 minutter fik Anzhi tilkendt et straffe, da Frederik Møller ulovligt skubbede en modspiller. Straffet omsatte Ilya Maximov til 2-1 til Anzhi. 10 minutter senere får Anzhi scoret til kampens slutresultat 3-1. da Dzhamal Dibirgadzhiev  får en friløber og scorer.

”Vi fik 20 mand i spil, hvilket var vigtigt for os. Vi fik de unge i spil, i en kamp hvor de virkelig bliver matchet. Første halvleg var rigtig fin, og der var mange gode situationer offensivt, og vi fik sat spillet fint op. I anden halvleg får vi ikke sat nok pasninger sammen, og derved får vi ikke taget trykket ud af kampen.” Fortæller Lars Friis

”Defensivt bliver vi for lange, og den manglende kompakthed gjorde, at Anzhi fik flere gode muligheder, og til sidst trak sig sejrrigt ud af kampen. Det var en meget lige affære, og et godt match af modstander. Alt i alt, en rigtig god kamp” Fortæller Lars Friis