27.07.2015, 06:45 | Af: Administrator

Seer-rekord på Jyske Bank TV til FCM-kamp

Også gang i den på de sociale medier, da FCM sendte Lincoln ud af Champions League-kvalifikationen.

Der var tale om en premiere, og der var tale om en minimalistisk produktion med blot en kameramand og en kommentator.

Men ikke desto mindre blev der tale om seer-rekord på Jyske Bank TV, da kanalen i tirsdags sendte Champions League-kvalifikationskampen mellem Lincoln og FC Midtjylland direkte fra Victoria Stadium på Gibraltar.

Over 22.000 kiggede med via nettet, hvor de kunne se Martin Pusic og Mikkel Duelund afgøre kampen til dansk fordel.

- Det er med afstand det største antal seere, vi har haft til en sending på Jyske Bank TV, og det siger noget om, hvor stort interesse der er for den slags tilbud til seerne, konstaterer Lasse Høgfelt, der er afdelingsdirektør med ansvar for kommunikation i Jyske Bank.

Men opgøret gav også dønninger på de sociale medier. Højdepunkterne fra kampen med de to scoringer havde en rækkevidde på 205.000 med 90.000 Facebook-visninger. Selve nyheden om sendingen med live-linket havde en rækkevidde på 122.000 med 261 likes, 39 delinger og 75 kommentarer.

- Især var det interessant at se, hvordan antallet af tweets nærmest eksploderede under kampen, hvor vi nåede op omkring 1000 i løbet af de 90 minutter med reference til @jyskebank.tv, noterer Lasse Høgfelt.
På jyskebank.tv fik siden med live-linket mere end 700 Facebook-likes og 50 anbefalinger på Linkedin.

- Det var på alle måder en god oplevelse, og vi har fået blod på tanden med hensyn til at prøve noget tilsvarende en anden gang. Efterspørgslen er der, og casen viser, vi er i stand til at nå seerne i løbet af ganske kort tid, siger Lasse Høgfelt.