03.07.2015, 13:38 | Af: Administrator

Start-11 mod FC Anzhi Makhachkala

Til sæsonens anden træningskamp imod russiske FC Anzhi Makhachkala har Cheftrænerer Brian Priske & Lars Friis igen valgt at næsten alle mand kommer i spil.

Lørdag Kl. 11.00 spiller FC Midjylland deres sidste træningskamp i Østrig, inden turen går hjem mod Danmark. Kampen som bliver den anden ud af blot tre træningskampe inden kvalifikationen til Champions league, er imod russiske FC Anzhi Makhachkala.

"Lidt ligesom sidst, får vi mange spillere i spil og det er godt for os. Så har vi et overblik over hvordan det ser ud, nogen spiller deres anden halveg hernede, og nogen spiller deres første. " Fortæller Lars Friis og afslører at FC Midtjylland, ligesom i kampen mod Sturm Graz, har planer om, at skifte næsten alle mand i pausen.

"Vores forventninger er at vi bygger lidt på af det vi så fra Sturm Graz kampen. Defensive taktiske ting og offensive taktiske ting, plus vi skal ud og arbejde hårdt. Vi kommer til at spille i den varme, der er lige præcis nu kl. 11, og det bliver vanvittigt hårdt. Det er en investering, lige ind på bankbogen. Fortæller Lars Friis

Se hele interviewet med Lars Friis på FCM TV her.

Se interviewet med Jakob Poulsen til FCM TV her, hvor han fortæller om træningslejren, samt hans tanker om aftenens kamp imod  FC Anzhi Makhachkala

Start-11 i første halvleg: Johan Dahlin - André RømerKian Hansen ,Rasmus NicolaisenJesper Lauridsen -  Tim Sparv, Jakob PoulsenMikkel Duelund, Marcos Ureña, Daniel RoyerBabajide David - Morten 'Duncan' Rasmussen.

Start-11 i anden halvleg: Johan Dahlin - Alexander MunksgaardRasmus Lauritsen, Erik SviatchenkoFrederik Møller Jonas Gemmer, Petter AnderssonMarco Larsen, Babajide David, Sylvester Igboun - Paul Onuachu

Derudover sidder Mikkel Andersen og Mikael Anderson på bænken