13.07.2015, 06:49 | Af: Administrator

Træninger forud for CL-kvalen

FC Midtjylland træner mandag formiddag i Ikast, mens Lincoln FC træner på MCH Arena om aftenen.

Tirsdag aften debuterer FC Midtjylland i Champions League, når mestrene fra Gibraltar Lincoln FC kommer på besøg.

Den sidste finpudsning inden tirsdagens opgør finder for FC Midtjyllands vedkommende sted i vante omgivelser på træningsanlægget i Ikast, hvor holdet som normalt træner 10.45. Efter træningen vil der være mulighed for pressen til at interviewe både spillere og trænere.

Gæsterne fra Gibraltar ankom søndag aften til Danmark og mandag aften træner de på MCH Arena. Gæsterne holder pressemøde klokken 19.00 arenaen, mens træningen sparkes i gang klokken 19.30. Det første kvarter af træning vil være åben, hvorefter resten vil foregå bag lukkede døre.