13.07.2015, 15:50 | Af: Administrator

Truppen mod Lincoln FC

Trænerteamet har udtaget truppen, der tirsdag aften møder de gibraltarske mestre.

I weekenden sparkes Alka Superligaen igen i gang med lokalbraget mod Viborg FF, men allerede i morgen aften venter en vigtig opgave for FC Midtjylland. Her træder ulvene nemlig ind i anden kvalifikationsrunde af Champions League.

Modstanderen er Lincoln Red Imps FC, der har vundet 21 mesterskaber på Gibraltar siden 1985. Og i de seneste 13 år i træk er klubben endt øverst i tabellen.

BØRN HALV PRIS: Læs mere her!

Selv om CV’et er imponerende, så kan det dog ikke ændre på, at FC Midtjylland er favoritter til videre avancement i Champions League. Den første af to kampe har kick off tirsdag klokken 19.30, mens der er returkamp på Gibraltar tirsdagen efter.

I den midtjyske trup er der tre mulige debutanter. Det er de tre nytilkomne Kian Hansen, Mikkel Andersen og Daniel Royer, der alle kan få officiel debut for FC Midtjylland, hvis de bliver sendt i aktion på deres nye hjemmebane.

Truppen mod Lincoln FC
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
15. Jesper Lauridsen
16. Johan Dahlin
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
35. Frederik Møller
77. Daniel Royer