21.07.2015, 06:01 | Af: Administrator

Truppen mod Lincoln FC

FC Midtjylland skal i aften forsøge at spille sig videre til tredje kvalifikationsrunde af Champions League.

FC Midtjylland har fået en god start på den nye sæson, der blev skudt i gang for en uge siden, da Lincoln FC fra Gibraltar blev besejret med 1-0 i den første kamp i anden kvalifikationsrunde af Champions League.

I weekenden fulgte ulvene så op med en fin åbning på Alka Superligaen, da Viborg FF blev besejret med 2-0 i det midtjyske derby.

I aften skal arbejde så gøres færdigt i Champions League mod Lincoln Red Imps FC, og med en 1-0-sejr i ryggen fra det første møde står de danske mestre med gode kort på hånden for videre avancement inden returkampen på Victoria Park mod de 21-dobbelte gibraltarske mestre.

Trænerteamet har været tvunget til at foretage fire ændringer i forhold til weekendens trup mod Viborg FF. Lasse Heinze afløser Johan Dahlin, mens også Jonas Gemmer, Paul Onuachu og Mikkel Duelund er nye i truppen. De afløser  Morten 'Duncan' Rasmussen, Daniel Royer og Petter Andersson.

Der er kick-off i Gibraltar i aften klokken 20.00.

Truppen mod Lincoln
1. Lasse Heinze
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
15. Jesper Lauridsen
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
31. Mikkel Andersen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller