17.07.2015, 13:20 | Af: Administrator

Truppen mod Viborg FF

Trænerteamet har udtaget truppen, der åbner den nye sæson i Alka Superligaen med et midtjysk derby.

I tirsdags skød FC Midtjylland den nye sæson i gang med Champions League-kvalifikationskampen mod Lincoln FC, som blev besejret med 1-0.

Lørdag ruller bolden så igen i Alka Superligaen, og ulvene lægger ud med et midtjysk derby, når oprykkerne fra Viborg FF er gæster på MCH Arena.

- Det bliver vigtigt at komme godt fra land på MCH Arena, som var et fort sidste år, og det skal det være igen, siger cheftræner Jess Thorup.

Han stod for første gang i spidsen for holdet i tirsdagens Champions League-opgør mod Lincoln, men nu er fokus rettet på det midtjyske derby.

- Alka Superligaen er fundamentet for, at vi forhåbentlig også i fremtiden skal spille europæisk fodbold. Det bliver vigtigt, at vi kan holde fokus på to turneringer, siger Thorup, der er glad for at være tilbage i klubfodbold.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF LØRDAG D. 18. JULI. KL. 16.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Jeg har set frem til at have med spillerne at gøre i dagligdagen, hvor man kan vejlede, forme og guide dem både individuelt og som hold. Og så ser jeg frem til de ugentlig kampe, hvor man bliver målt og vejet.

Selv om Thorup har været væk Alka Superligaen i et par år, så har den tidligere U21-landstræner fulgt ligaen tæt.

- Jeg har set mere eller mindre alle kampe. Dels på stadion og dels hjemmefra. Jeg har fulgt tæt med, for mange af de spillere, jeg har brugt  i landsholdsregi, har ageret i Alka Superligaen, så jeg synes, jeg har et godt kendskab til ligaen, siger Jess Thorup.

Sammen med resten af trænerteamet har han givet genvalg til truppen fra tirsdags opgør. Der er kick-off til lokalbraget mod Viborg FF på MCH Arena lørdag klokken 16.00.

Truppen mod Viborg FF
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
15. Jesper Lauridsen
16. Johan Dahlin
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
35. Frederik Møller
77. Daniel Royer