01.07.2015, 10:50 | Af: Administrator

Ulvene forbereder sig i Østrig

FC Midtjylland satte i går kursen mod Østrig, hvor spillerne kan se frem til en uges træningslejr i fantastiske faciliteter.

Om kun 14 dage sparker FC Midjtjylland sæsonen igang, når de på MCH Arena skal forsøge at kvalificere sig til Champions League. Derfor er holdet godt i gang med forberedelserne til et spændende efterår, og i de kommende 5 dage står den på 2 daglige træningspas samt 2 kampe mod østrigske Sturm Graz og russiske Anzhi i de flotte østrigske omgivelser.

"Der er mange Premier League klubber der tager herned, og laver deres preseason camp til Premier League, og nogen gange har jeg undret mig hvorfor man tager til Østrig, men det kan jeg forstå nu. Omgivelserne hernede er fantastiske, der er ro og vi kan gøre det vi er kommet for, at træne fodbold, og fokusere på det. Stedet er et komplex der er outstanding med multisports muligheder fra boksning til klatring, der er muligheder for alle idrætsudøvere" fortæller Lars Friis

Se indslaget med Lars FriisFCM TV her, hvor han fortæller om forberedelserne i Østrig.

Humøret er højt hos spillerne, og når træningen er slut, er der da også tid til lidt sjov og drilleri. André Rømer må under et interview med FCM TV vise den hovedstødsteknik som gjorde han scorede mod FCK, for at afværge bolde fra medspillere.
Se klippet med André Rømer her.