Tirsdag den 28. juli, MCH Arena
Kickoff 19:00

"> Tirsdag den 28. juli, MCH Arena
Kickoff 19:00

">

22.07.2015, 13:07 | Af: Administrator

Værs'go': Fri entré for sæsonkortholdere

FCM vs Apoel FC
Tirsdag den 28. juli, MCH Arena
Kickoff 19:00

Efter den samlede sejr over Lincoln Red Imps og det videre avancement i turneringen gælder det endnu en Middelhavs-modstander, når FC Midtjylland tirsdag den 28. juli kl. 19.00 hjemme på MCH Arena tager imod traditionsklubben APOEL fra Nicosia på Cypern.

Det bliver en sportslig test ud over det sædvanlige for de danske mestre, og vi får derfor brug for massiv opbakning fra tribunerne. Vinderne i 3. kvalifikationsrunde til Champions League er sikret en plads i Europa League gruppespillet, så dobbeltopgøret mod cyprioterne bliver den potentielt største opgave nogensinde for FC Midtjylland.

Klubben har tidligere gjort det onde ved både FC København og AaB i europæisk regi. Men nu er det op til FC Midtjylland at genoprette dansk fodbolds ære i forhold til øboerne i det østlige Middelhav.

Alle skal derfor af huse for at juble, råbe og synge FC Midtjylland videre i turneringen.

Derfor har klubben besluttet, at der er gratis entré for alle godt 5000 sæsonkortholdere. Vi har altså reserveret din plads til dig, så du skal bare møde op og scanne dit sæsonkort som til en alm. Superliga kamp. Og er du ikke hjemme, så er du velkommen til at låne dit kort ud til en god ven eller måske naboen.

NYHED: I stedet for at låne dit kort fysik ud, kan du nu online afmelde dit sæsonkort til den kamp, hvor du ikke komme. Du vil så få tilsendt en Print-Selv-Billet på email, som du så kan sende videre. Dit eget kort bliver i så tilfælde spærret til kampen, og billetten giver i stedet adgang. >> Se hvordan du afmelder dit kort i denne video

Billetsalget til FCM vs. APOEL åbner torsdag kl. 10.00.
Onlinesalg: www.fcm.dk/billet
Bestil et sæsonkort: www.fcm.dk/saesonkort

Alle tribuner er åbne til den europæiske styrkeprøve, og FCM er allerede i gang med at montere stole på CC Contractor-tribunen, så støtten derfra kan blive så massiv som muligt.

Praktisk information:
- Stadionkapaciteten er 9.735
 - Siddepladserne på CC Contractor er med fri placering
- Som sæsonkortholder skal du blot møde op og scanne dit sæsonkort som til en alm. Superliga kamp.