19.08.2015, 08:11 | Af: Administrator

Brentford-fans tager turen til Southampton

Både dansk og engelsk opbakning til FC Midtjylland torsdag aften på St. Mary’s Stadium

Der bliver fin opbakning til de danske drenge, når de løber på banen til det første playoff-opgør mod Southampton torsdag aften. Og den bliver både dansk og engelsk.

For mens FC Midtjyllands officielle fanklub Black Wolves sender en bus mod England med 54 fans, så kommer der også opbakning fra midtjydernes søsterklub Brentford FC. Championschip-klubben har nemlig solgt 55 billetter til Europa League-opgøret.

Derudover sender FC Midtjylland også en flyver med 40 sponsorer af sted mod den sydengelske havneby, mens 80 midtjyske fans med billetter i hånden rejser på egen hånd. Derudover er en delegation fra ulvene akademi i England for at studere Southamptons anerkendte akademi.

- Det er virkelig stærkt at mærke opbakningen fra tilhængerne. Når man bruger flere fridage og 40 timer i bus for at følge sit hold, så betyder det noget. Respekt for det. Og man bliver jo glad helt ind i hjertet, når fyren bag disken i Billund Lufthavn har været på job siden 04.00 for at få fri tidligt, så han kan flyve til London sidst på dagen for at følges med en ven til Southampton i morgen, siger kommunikationsdirektør Hans Krabbe.

Der er kick-off mellem Southampton og FC Midtjylland torsdag klokken 21.00 dansk tid. Opgøret fra St. Mary’s Stadium kan følges direkte på TV3+.