02.08.2015, 19:13 | Af: Administrator

Direkte web-tv fra pressemøde

Jyske Bank TV sender live fra FC Midtjyllands træning i Nicosia mandag aften

Det bliver ikke som at være der selv - men næsten - når FCM's presseafdeling i samarbejde med jyskebank.tv dækker mandagens pressemøde på GSP Stadium i Nicosia forud for tirsdagens returmøde i 3. runde af kvalifikationen til Champions League.

- Der er officielt prematch pressemøde med Jess Thorup på stadion 19.30 lokal tid - hvilket svarer til 18.30 dansk tid - og det dækker vi i en direkte web-tv transmission på  jyskebank.tv, forklarer Martin Dons, der er FC Midtjyllands presseansvarlige og tovholder på presseaktiviteterne i forbindelse med kampen.

Men transmissionen slutter ikke, når Jess Thorup er færdig med at informererer både den cypriotiske og den danske presse. Efter selve pressemødet - og før den officielle træning mellem 19.00 og 20.00 dansk tid, planlægger  jyskebank.tv og FCM en række direkte interviews med centrale personer omkring holdet.

- Vi har ganske vist aldrig prøvet den slags før. Men vi vil gerne undersøge, hvor langt vi kan komme med bare ét kamera og en god netforbindelse. Mange fik en oplevelse ud af at følge den direkte dækning af kampen på Gibraltar forleden, og denne gang eksperimenterer vi så med dækningen af den sidste træning før kampen, forklarer Martin Dons.

Jess Thorup & Co. lukker træningen efter et kvarter - det bliver cirka 19.15 dansk tid - og det bliver også på det tidspunkt, den direkte transmission fra Cypern slutter.

- Vi har planen klar for, hvem vi vil tale med. Det bliver måske lidt dogme-agtigt og håndholdt rent tv-mæssigt, men indholdet kommer ikke til at fejle noget, forsikrer Martin Dons, der bliver producer, runner og opliner i en og sammen person. Kamaraet føres af Niklas Kragh Jacobsen, mens Hans Krabbe interviewer.

Når FC Midtjylland skal forsøge at vende de 1-2 fra MCH Arena til samlet sejr, bliver det i øvrigt med et talstærkt dansk pressekorps på plads. Både DR, rettighedshaveren TV3, Ekstra Bladet og Herning Folkeblad har nemlig meldt deres ankomst på Cypern, hvor der meldes om fuld sol hele ugen med eftermiddagstemperaturer på op mod de 40 grader.