28.08.2015, 12:16 | Af: Administrator

Disse hold venter i Europa League gruppespillet

Napoli, Club Brugge og Legia Warszawa bliver gruppemodstanderne i Europa League. Få reaktioner på lodtrækningen her

Der venter italiensk, belgisk og polsk modstand, når FC Midtjylland for første gang i klubbens historie indtræder i gruppespillet i Europa League.

En fin gruppe, lyder det fra sportsdirektør Claus Steinlein.

- Det er tre spændende hold. Sportsligt er det dygtige modstandere, men også hold vi har en chance mod, siger Steinlein.

- Nu har vi slået et Premier League-hold, så nu skal målet være at komme videre og være med efter jul. Men det bliver selvfølgelig svært, for det er tre rigtig gode hold.

Cheftræner Jess Thorup sidste år nummer fem i Italien Napoli for favoritter til førstepladsen.

- For de fleste vil Napoli være favoritter. Det er de også i mine øjne. Og så skal vi formentligt kæmpe mod den onde ånd set med danske øjne Club Brugge om den her andenplads, som vi rigtigt gerne vil have.

- Der venter os seks svære men også spændende kampe. Vi vil gøre vores ypperste for at tage næste step og komme videre fra gruppespillet, siger Jess Thorup.

Kian Hansen har tidligere prøvet at spille med i Europa League gruppespillet, og han er tilfreds med gruppen.

- Det er en ganske udmærket gruppe. Jeg kunne selvfølgelig godt have drømt om Dortmund og Liverpool, men vi slipper for østeuropæiske hold, og jeg synes ikke, det er en skræmmende gruppen, siger Kian Hansen.

- Hvis vi kan få styr på Brugge, så er jeg sikker på, vi også godt kan avancere fra gruppen, men vi skal levere seks toppræstationer, som vi gjorde mod Southampton.

Informationer om billetter og priser vil blive annonceret mandag. Men allerede nu lægger det fast, at sæsonkortholdere vil få forkøbsret til kampene. Har du ikke allerede købt et sæsonkort, kan du gøre det HER.