10.08.2015, 07:02 | Af: Administrator

FC Midtjylland inviterer til Jyske Bank Cup

For første gang i historien byder FC Midtjylland velkommen til sponsorfodbold-turneringen Jyske Bank Cup

Torsdag den 10. september går det løs med virksomheds-fodbold på stedet, hvor det hele begyndte – det legendariske Ikast Stadion. 

Det var her – og på stadion i Herning – at FC Midtjylland begyndte sin rejse mod toppen af dansk fodbold, og det er samme sted jeres virksomhed nu har muligheden for at udfolde sig blandt andet sammen med flere af FC Midtjyllands klublegender.

Turneringen lanceres, fordi fodbold er et spil, der bringer mennesker sammen og skaber relationer, man ikke finder andre steder.

- Tanken er, at det skal udvikle sig til en årligt tilbagevendende cup kendetegnet ved masser af fodbold, god stemning og en unik mulighed for at netværke med andre virksomheder fortæller Project- og Eventmanager i FC Midtjylland, Sejer Aagaard.

I løbet af dagen vil der ved siden af fodbolden være et lækkert traktement, attraktive præmier og en enestående mulighed for at snakke med ligesindede i en hyggelig atmosfære.

Arrangementet dækkes i øvrigt af Jyske Bank TV, der laver reportage fra dagen og kampene, hvor der ud over det sportslige kommer til at være masser af prestige og håneret på spil.

Invitationer sendes ud via FC Midtjyllands nyhedsbrev mandag. Grundet et begrænset antal pladser foregår tilmeldingen efter først-til-mølle princippet.

INFO OM TURNERINGEN:
Arrangør: FC Midtjylland og Jyske Bank
Dato og klokkeslæt: 10. september 2015 kl. 17.00 - 21.30
Antal pladser: 16 pladser/hold med 5-7 spillere pr. hold
Spilletid: 1 x 12. min. pr. kamp (minimum 3 kampe)
Tilmelding: Til Sejer Aagaard på +45 2560 0065 / saa@fcm.dk
Pris: 3.500,- pr. hold