12.08.2015, 12:38 | Af: Administrator

FCM forstærker sig med kvindeligt touch

Sofie Theresa Lysgaard forstærker klubbens salgsteam

Alka Superligaklubben FC Midtjylland skal knytte endnu flere sponsorer til sig, og derfor styrker klubben sig nu på salgssiden med ansættelsen af den 32-årige Sofie Theresa Lysgaard, der får titel af sponsor manager.

- Jeg kommer forhåbentlig med noget nyt og anderledes i forhold til det, FCM allerede har. Det er måske et netværk, der er spundet lidt anderledes, og så er det nok også noget kvindelist, der kan åbne nye døre og tiltrække partnere, FCM ikke er i kontakt med i dag, siger Sofie Theresa Lysgaard.

FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen var ikke i tvivl om, at klubbens nye ansigt skulle være Sofie Theresa Lysgaard.

- Hun er jo en kendt pige i Herning og omegn. Hun er kvinde og supplerer vores to nuværende sælgere Ulrik Lindkvist og Kim Kristensen. Og så har hun en bred vifte af kompetencer og erfaringer, vi kommer til at nyde godt af, mener Jacob Jørgensen.

Sofie Theresa Lysgaard har så at sige fået fodbolden ind med modermælken.

- Fodbolden fyldte meget i min opvækst. Min bedstemor Vitta og min onkel Knud Lysgaard så altid meget fodbold, så den vej rundt har jeg spillet helt på plads, forklarer Sofie Theresa Lysgaard.

Og så er hun jo gift med Daniel Nielsen, kaptajn for Herning Blue Fox, så også derfra kender hun til topsport og den tilhørende livsstil.

- Daniel spillede i O2 Arena i Hamborg foran 10.000 tilskuere. Jeg var altid fascineret af alt omkring kampene og tænkte, at det ville jeg gerne være en del af en dag. Og nu står jeg der så selv. Jeg glæder mig til kampdagene på MCH Arena, men også til bare at få en hverdag på kontoret, siger Sofie Theresa Lysgaard.

Privat bor parret i Lund sammen med William på 15 måneder og Isabella, der bliver seks sidst i august.

Når Sofie Theresa Lysgaard skal gøre noget godt for sig selv, så rejser hun gerne – Frankrig er en favorit-destination - ligesom crossfit og yoga også får opmærksomhed, når tiden ellers er til det.