13.08.2015, 17:41 | Af: Administrator

FCM TV: Altid fantastiske kampe mod FCK

Midtbanegeneralen Jakob Poulsen forventer en svær men god kamp mod sidste sæsons sølvløver

Det er sidste sæsons nummer et og to, der i morgen fredag tørner sammen på MCH Arena. Københavnerne har oprustet kraftigt i løbet af sommeren og fået en god start på sæsonen i Alka Superligaen. Det er noget Jakob Poulsen anerkender, men ulvenes nummer syv er dog klar til at tage kampen op sammen med holdkammeraterne.

- Jeg synes, FCK har købt godt ind og har en fantastisk god trup. Den eneste grund til, at de ikke har vundet flere kampe er vel, at de er blevet ramt af nogle røde kort, for de har spillet rigtig godt. Men vi går efter det også, så det bliver en svær kamp, fortæller Jakob Poulsen til FCM TV.

I de sidste kampe i forrige sæson kunne FC Midtjylland melde om røde lamper, og et lignende scenarie håber midtbanemanden vil gentage sig i morgen.

- Tilskuerne betyder alt! Det var så fedt til de sidste kampe i forrige sæson med fuldt hus og en fornøjelse samtidigt. De mange tilskuere er med til at løfte hver enkelt spiller og hele holdet , så kom endelig på stadion, lyder opfordringen fra Jakob Poulsen.

Opgøret fløjtes i gang i morgen den 14/8 klokken 18.00 på MCH Arena.

Se hele interviewet med Poulsen her >>