24.08.2015, 07:44 | Af: Administrator

Fem ulve udtaget til U19-landsholdet

Landstræner Bent Christensen har udvalgt de 18 spillere, som skal repræsentere U19-landsholdet til dets kommende venskabskampe. Der er blevet plads til hele fem ulve i truppen.

Når det danske U19-landshold fra den 1.-7. september skal samles, er det med en helt ny årgang. Det er årgang 1997, som repræsenterer den nye trup – dog er der en enkelt spiller med fra årgang 1998.

Når truppen er samlet, står den på træning samt to venskabskampe mod Norge og Sverige.

Til denne samling har landstræner Bent Christensen fundet plads til hele fem unge ulve, som skal deltage. Der er tale om Andreas Raahauge, Alexander Munksgaard, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Duelund og Rasmus Nissen.

Denne samling er næste skridt op ad landsholdsstigen for Andreas Raahauge og Rasmus Nicolaisen, da de begge kan få debut på dette landshold. Begge har repræsenteret de øvrige ungdomslandshold. De tre øvrige FCM-spillere har før gjort sig på dette landshold og er altså fortsat en del af truppen.  

Andreas Raahauge, Rasmus Nissen, Rasmus Nicolaisen og Alexander Munksgaard har alle repræsenteret nogle af FC Midtjyllands samarbejdsklubber. Der er tale om henholdsvis Vildbjerg SF, Brande IF, Aulum IF, mens Munksgaard har spillet i både Vind IF, Vinding UIF og Vildbjerg. FC Midtjylland kan altså igen bevise, at Klubsamarbejdet munder ud i strålende resultater.  

De to venskabskampe spilles henholdsvis den 5. september mod Norge i Skutkär og mod Sverige den 7. september i Gävle.