17.08.2015, 13:11 | Af: Administrator

Ingen medaljer til FCM’ere og U17-landsholdet

I begyndelsen af denne måned var Nicolai Damkjær Madsen, Sebastian Buch og Andreas Poulsen med U17-landsholdet til Open Nordic turneringen i Sverige

De tre FCM-drenge endte sammen med den øvrige trup i bronzekamp mod Island i Open Nordic, den årlige sommertræningsturnering, som fandt sted i Sunne i Sverige.

Forinden denne afgørende kamp mod Island, spillede Danmark tre gruppekampe – den første mod det norske landshold. Det blev til en 3-1 sejr, trods en norsk 1-0 føring efter straffespark. Det blev ikke til nogle FCM-scoringer i dette opgør, men til en sejr.

Dagen efter var det Polen, der ventede. Det var et fysisk overlegent polsk mandskab, som slog et hårdt kæmpende dansk hold med 2-0 i den anden gruppekamp.

Sidste puljekamp skulle spilles to dage efter, og her skulle holdet op i mod Finland – en kamp om en plads i bronzekampen. Danmark var bagud 1-0 allerede ved pausen, men så slog en ung ulv til. Andreas Poulsen fik nemlig udlignet i det andet minut af kampens tillægstid direkte på frispark. Den unge FCM’er sikrede dermed Danmark en plads i kampen om bronzemedaljer mod Island. (se målet på landsholdets facebookside her, hvor der også er interview med Poulsen.)

Bronzekampen blev en hårdt kæmpet kamp, som endte uden mål og derfor måtte afgøres på straffespark. Danmark tabte desværre med 5-4 og måtte altså rejse hjem uden medaljer.

U17-landsholdets næste opgave er to landskampe ude mod Bulgarien i slutningen af august forud for EM-kvalifikationen.