14.08.2015, 07:48 | Af: Administrator

Kom til FCM - FCK i god tid

Tre store events i Herning lægger pres på trafik og parkeringspladser

Det er i Herning, det sker fredag aften. Byen er ramme om hele tre store begivenheder næsten samtidig, og det kommer til at præge trafik og parkeringsforhold i og omkring Herning.

- Vi opfordrer folk til at komme i god tid før fodboldkampen mellem FC Midtjylland og FC København. Vi har kampstart kl. 18.00, som er det tidspunkt, hvor interiør- og designmessen Formland slutter på MCH. Derfor er det en god ide at afsætte ekstra tid til at komme frem og finde en parkeringsplads, siger Birgitte Klausen, stadion manager på MCH Arena.

Kommer man i god tid, er der mulighed for forfriskninger i Royal Biergarten. Man kan også vælge at gå på shoppetur i Ulveshoppen, der bugner af nye produkter og tilbyder gratis ansigtsmaling fra kl.16.

Senere fredag aften er der stort cykelløb i hjertet af Herning, når Handelsbanken Gadeløbet ruller over gader og stræder. Cykelløbet begynder kl. 19.30 og er i gang, når fodboldpublikummet skal hjem.

- Men vi regner nu ikke med, at cykelløbet kommer til at forsinke folks hjemtur fra fodboldkampen, siger Birgitte Klausen.

FC Midtjylland havde torsdag eftermiddag stadig et antal ståpladser og få siddepladser tilbage. Klubben regner med 10.000 tilskuere til opgøret mod ligeledes ubesejrede FC København.

Billetboderne åbner kl.16:50 med forbehold for udsolgt
MCH Arena åbner kl.16:50
Royal Biergarten åbner kl.16:45

Ulveshoppen åbner kl.16:00