28.08.2015, 13:04 | Af: Administrator

Midtjysk forsvarsduo udtaget til landsholdet

Kian Hansen og Erik Sviatchenko – eller bare Kianchenko – er udtaget til Danmarks to kommende EM-kvalifikationskampe

Duncan, Poulsen og Sisto blev allerede i tirsdags udtaget til det danske landshold, og de får nu følgeskab af forsvarsduoen Erik Sviatchenko og Kian Hansen.

Det stærke midtjyske midterforsvar blev i dag udtaget, da landstræner Morten Olsen udtog de sidste tre spillere til de to EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Armenien.

- Det er selvfølgelig dejligt og et kæmpe skulderklap. Vi har spillet nogle gode kampe – ikke kun ikke Erik og mig – men hele holdet, siger Kian Hansen.

Han glæder sig over følgeskabet a forsvarsmakkeren.

- Det er klart, at lige nu er vi en pakke, så det er kun fedt, at Morten Olsen synes, vi begge har gjort det fremragende, siger Hansen, der gerne misser nogle fridage, når landsholdsopgaverne kalder.

- Man kigger altid lidt, når der er en landsholdsudtagelse, men jeg havde også set frem til nogle fridage, men det er klart, når han (Morten Olsen, red.) beder en om at møde op, så gør man også det, siger Kian Hansen med et smil.

Sidste gang Kian Hansen var i aktion for landsholdet var i marts, da han blev skiftet ind i det danske midterforsvar mod Frankrig og afløste….ja, Erik Sviatchenko.