24.08.2015, 16:33 | Af: Administrator

Ny sejr til reserverne

FCM II besejrede mandag Esbjerg og har maksimumpoint efter tre kampe. Gemmer og Riis sørgede for målene i 2-0 sejren.

Reserverne lagde nye alen til deres glimrende sæsonstart, da de mandag eftermiddag hentede sæsonens tredje sejr i lige så for mange forsøg.

På Esbjerg Atletikstadion stillede ulvene med et hold af overvejende U19-spillere, suppleret med en trio af førsteholdsspillere i form af Jonas Gemmer, Rasmus Lauritsen og Awer Mabil.

De blev matchet af et EfB-mandskab, der stillede med en blanding af rutine og talent, hvor spillere som Hans Henrik Andreasen, Mick van Buren, Kevin Mensah og "husvennen" Kevin Conboy er navne, de fleste fodboldinteresserede kan nikke genkendende til.

 I en yderst lige første halvleg sørgede Jonas Gemmer for at bringe FCM II i front. Målet faldt efter at Alexander Munksgaard have sendt et langt indkast ind i Esbjerg-feltet. Her blev bolden clearet, men den nåede ikke længere end til kanten af feltet, hvor Gemmer halvflugtede til kuglen. Den ramte EfB's Marco Lund, blev rettet af og gik i nettet.

Under pres efter pausen
I pausen foretog FCM II tre udskiftninger, og to af de nye spillere fik hurtig gjort opmærksom på deres tilstedeværelse. I det 57. minut sendte Mads Døhr Thychosen et frisparksindlæg ind i panden på Rasmus Nicolaisen. Midterforsvarerens forsøg blev dog mesterligt reddet af Esbjerg-keeperen, men riposten faldt ned for fødderne af Kristian Dirks Riis, der sparkede ulvene på 2-0.

I stedet for at skabe ro, blev tomålsføringen startskuddet til en en anspændt sidste halve time for FCM II. Spillerne manglede ro på bolden, og Esbjerg kom frem til flere gode chancer.

I målet værgede Andreas Raahauge dog fortrinligt for sig, og flere gange trak han sig sejrrigt ud af dueller med Esbjerg-spillerne - mest imponerende, da han afholdt Kevin Mensah fra at score på en friløber.

Reduceringen, der kunne have genåbnet kampen, kom derfor aldrig, og så kunne Kenneth Andersen glæde sig over hans og holdets tredje sejr i Reserveligaens pulje 2.

- Anden halvleg irriterede os lidt, fordi vi blev for lemfældige og smed bolden unødvendigt væk. Vores spillere har ikke den samme erfaring som Esbjerg-spillerne, og det kunne man godt se i nogle sekvenser, berettede FCM-træneren.

- Samlet set er vi dog overordentligt tilfreds med vores start på sæsonen. Vi har benyttet mange U19-spillere i de første kampe, og de er blevet virkeligt godt matchet forud for sæsonpremieren i U19-ligaen den kommende weekend, lød det fra Andersen, der også står i spidsen for FCM U19.

FCM II spiller igen om en uge, mandag 31. august kl. 17.00, hvor holdet hjemme på Wunderelf Arena tager imod Silkeborgs reserver. Se stillingen i Reserveligaens pulje 2 her.

Esbjerg fB II - FC Midtjylland II 0-2 (0-1)
20' 0-1 Jonas Gemmer
57' 0-2 Kristian Dirks Riis

FCM II: Andreas Raahauge - Alexander Munksgaard, Rasmus Lauritsen (46' Rasmus Nicolaisen), Kristian Dirks Riis, Rasmus Nissen - Jonas Gemmer (46' Michael Olusoji Ogungbaro), Gloire Rutikanga, Nikolaj Kirk (79' Mads Olsen) - Babajide David, Awer Mabil (46' Mads Døhr Thychosen), Simon Sterring (73' Jákup Thomsen)

EfB II: Jonas Jensen - Daniel Anyembe, Jeppe Brinch, Marco Lund, Kevin Conboy - Jacob Lungi Sørensen -  Kevin Mensah, Mathias Kristensen, Hans Henrik Andreasen, Mikkel Maigaard - Mick van Buren

Ikke benyttet: Oliver Ottesen, Andreas Murbeck