23.08.2015, 21:17 | Af: Administrator

Onuachu på pletten i remis

Marcos Ureña stod for assisten, da Paul Onuachu scorede sit andet sæsonmål i 1-1-kamp mod Esbjerg fB

Posen var godt rystet til opgøret i Esbjerg, og det viste sig at være en god idé. For blot 13 minutter skulle den nye angrebskonstellation Ureña/Onuachu bruge, inden de gjorde sig bemærkede.

Marcos Ureña fightede sig til bolden, og så blev der ellers trykket på speederen af costaricaneren, der på det rigtige tidspunkt tog sin angrebskollega med, og så kunne Paul Onuachu køligt sparke en 1-0-føring i kassen med en velplaceret inderside.

Ny i startopstillingen var også Rilwan Hassan, og han var i fint spilhumør på venstrekanten, og ikke mange minutter efter føringsmålet fik han kringlet bolden indover til Onuachu, som fik sat hovedet på, men EfB-keeperen fik afværget.

Man skulle hen midtvejs i første halvleg, før hjemmeholdet fik deres første chance. Det skete efter et hjørnespark, men Erik Sviatchenko og Mikkel Andersen fik i fællesskabet reddet forsøget over mål.

Ingen af dem kunne dog gøre noget, da stadionuret rundede den halve time. Robin Söder fik for meget tid og plads, og det kvitterede svenskeren for med et velplaceret spark fra kanten af feltet, og så var udligningen en realitet.

I de sidste 45 minutter var der muligheder i begge ender. Jakob Poulsen var tæt på efter en time, da han sendte et frispark på overliggeren, og en god et-to-kombination mellem Mikkel Duelund og André Rømer i højre side sendte Duelund af sted i feltet, men foran mål løb det ud i sandet.

Hjemmeholdet havde også sine muligheder, hvor især NIcki BIlle var synderen i et par situationer. Men faktisk fik hjemmeholdet scoret til 2-1, men målet blev annulleret for offside, og så sluttede det med remis i Esbjerg.

Næste gang FC Midtjylland skal i aktion er allerede på torsdag, når det glæder returkampen i Europa League playoff-kampen mod Southampton. Det opgør har kick-off 20.45 på MCH Arena. 

Alka Superligaen, runde 6:
Esbjerg fB - FC Midtjylland 1-1 (1-1)
0-1 Paul Onuachu 13’
1-1 Robin Söder 31’

Advarsler:
46’ Leon Jessen, EfB
58’ Mikkel Duelund, FCM
69’ Michael Jakobsen, EfB
79’ Nicki Bille, EfB
84’ Magnus Lekven, EfB

Start-11: Mikkel AndersenAndré RømerPatrick BanggaardErik Sviatchenko (69’ Kian HansenJesper LauridsenMikkel DuelundTim SparvJakob Poulsen, Rilwan Hassan (55’ Marco Larsen), Marcos UreñaPaul Onuachu (65’ Morten ’Duncan’ Rasmussen)

Bænk: Johan DahlinKian HansenAlexander MunksgaardPetter AnderssonMarco LarsenKristoffer OlssonMorten 'Duncan' Rasmussen

Dommer: Michael Johansen

Tilskuere: 5256