01.08.2015, 11:42 | Af: Administrator

Onuachu roser Duncan: Fortjent matchvinder

Den høje nigerianer ser op til angrebsmakkeren. Samtidig følte han sig selv bortdømt i OB-kampen.

Efter et lejeophold i Vejle er to-metermanden i FC Midtjylland, nigerianske Paul Onuachu, tilbage på Heden.

I udekampen mod SønderjyskE spillede han som indskifter en stor rolle omkring sejrsmålet, da han med hovedet flickede bolden videre til matchvinder Morten 'Duncan' Rasmussen.

I fredagens hjemmekamp mod OB var Paul Onuachu så igen med til at lave rav i den for FCM's modstander i et opgør, hvor Duncan atter sikrede sig en matchvinderrolle. Og netop Duncan er et forbillede for "Lange Paul".

- Som ung angriber holder jeg naturligvis meget øje med, hvordan en spiller som Duncan agerer. Han var fantastisk i dag, og målet var også helt fantastisk. Det var fortjent, at han blev Man of the Match, siger Paul Onuachu.

Den lange angriber blev selv smidt i kamp i det 78. minut. To gange dømte Mads-Kristoffer Kristoffersen helt uforklarlige frispark på nigerianeren i situationer, hvor midtjyderne ellers kunne være blevet rigtig farlige. Onuachu selv føler sig også bortdømt.

- Jeg synes ikke, det er fair. De fløjter hver gang, jeg går op i en duel. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg synes selv, jeg ofte forsøger at undgå at bruge armene for meget, endda selv om andre gør det. Det er bare en duel mellem keeperen og jeg, som keeperen taber. Jeg rører ham jo ikke, og efter min mening må dommerne blive bedre på det område, lyder det fra en uforstående Paul Onuachu.

Kort inde i anden halvleg annullerede Mads-Kristoffer Kristoffersen en scoring af Erik Sviatchenko efter et hjørnespark. Som bekendt fik det dog i sidste ende ingen betydning, da kampens spiller, Morten 'Duncan' Rasmussen, fik stanget den afgørende 1-0-scoring i nettet dybt inde i kampens tillægstid.

SE HELE INTERVIEWET MED ONUACHU PÅ FCM TV [klik her]