20.08.2015, 10:06 | Af: Administrator

Pione: Stadig meget jeg kan lære

Hør en afklaret Pione Sisto fortælle om pres og forventninger i et transfervindue

Han står foran to meget vigtige kampe mod Southampton i Europa League-kvalifikationen, og i den hjemlige Alka Superliga gælder det om at holde fast i topplaceringen. Samtidig nærmer transfervinduet sig sin afslutning, alt imens snakken om den unge mands fodboldfremtid tager til.

Alligevel er det en afbalanceret Pione Sisto, som til Jyske Bank TV fortæller, at han er helt rolig indeni.

- Der er naturligvis en del i spil lige nu, men jeg tager tingene, som de kommer. Det er vigtigt, at jeg selv koncentrerer mig om det, der er vigtigst lige nu, nemlig spillet på banen. Det er klart, at det tager mange kræfter. Du kan være nok så god på banen, hvis du ikke er i stand til at håndterer det udenfor, siger Pione Sisto.

Måske er han på vej væk. Måske er han ikke. De kommende dage vil gøre os alle klogere. Uanset hvad så har Sisto en plan.

- Ender det med at jeg bliver i FCM, så har jeg det superfint med det. Der er stadig meget, jeg kan lære af de spillere, jeg har omkring mig, så sker det, vil jeg tage det med et kæmpe smil, lyder det fra Pione Sisto før aftenens første Europa League-kvalifikationskamp mod Southampton på St. Mary's i den sydengelske havneby.

Du kan se hele interviewet med Pione Sisto samt et interview med FCM's coach Rene Petersen HER >>