31.08.2015, 08:46 | Af: Administrator

Priske på tavlen i dansk landsholdssejr

FCM-assistenten scorede efter en standardsituation i 4-0-sejren over Horsens fS

24 landskampe har han i benene, men Brian Priske er stadig aktive i den røde-hvide trøje. Assistenttrænerne i FC Midtjylland er nemlig tæt på fast mand på holdkortet, når det danske oldboyslandshold samles.

Således var den tidligere højre back for både landsholdet og FC Midtjylland også med, da de gamle danske drenge slog Horsens fS med 4-0.

På det danske A-landshold kom Priske aldrig på måltavlen, men på oldboyslandsholdet har han været mere flittig med målscoringen. Således også i opgøret mod østjyderne, hvor FCM-assistentet stod for 3-0-mål.

Det skete efter et hjørnespark, hvor Priske kunne pande indlægget fra Flemming Povlsen i nettet. Og med assistenttræneren store fokus på netop standardsituationer, så var det vel meget passende, at han på grønsværen selv viste vej...

Faktisk kunne han være blevet dobbelt målscore, og igen var Povlsen arkitekten bag, men Priske misbrugte måtte se sin afslutning i sidenettet.

Sådan stilede det danske oldboyslandshold op:

Startr-11: Jan Rindom – John Sivebæk (anf.), Ulrik Laursen, Michael ”Mio” Nielsen, Allan K. Jepsen – Brian Priske, Martin Retov, Palle Sørensen – Peter Graulund, Kaspar Dalgas og Christian Lundberg.

Bænk: Michael Nonbo, Thomas Thorninger og Flemming Povlsen, der kom på banen i løbet af kampen.