23.08.2015, 17:26 | Af: Administrator

Pusic ude af dagens FCM-trup

Angriberen undskylder uheldig opførsel - både FCM og Pusic er klar til at slå streg over episoden

Alka Superligaklubben FC Midtjyllands østrigske angriber Martin Pusic er ude af klubbens førsteholdstrup til dagens udekamp mod Esbjerg fB.

Årsagen er, at Martin Pusic på et møde med cheftræner Jess Thorup før lørdagens afsluttende træning inden dagens opgør ude mod Esbjerg lod følelserne løbe af med sig.

- Martin har en stærk ambition om at fortsætte karrieren i udlandet. Derfor var det meget frustrerende for ham ikke at komme i spil til Southampton-kampen i torsdags. Det har vi forståelse for. På mødet med Jess gik Martin imidlertid langt over stregen verbalt og tilsidesatte det, FCM står for. Det hverken kan eller vil vi acceptere, forklarer sportsdirektør Claus Steinlein.

Konsekvensen er, at Martin Pusic ikke er i truppen til dagens kamp mod Esbjerg.

- Martin spillede som topscorer en hovedrolle, da vi blev mestre, han er vellidt i truppen, og indtil i går har han opført sig professionelt og eksemplarisk, selv om konkurrencen er hård. I går trådte han dog ved siden af og begik en klar fejl. Det handler vi naturligvis på som klub og arbejdsgiver, og derfor er han ikke i truppen i dag, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Hovedpersonen selv er dagen derpå ked af episoden, og Martin Pusic beklager, at han lod følelserne løbe af med sig.

- Det betyder utrolig meget for mig at tage næste skridt i karrieren og komme til udlandet. Derfor ramte det mig ekstra hårdt, at jeg ikke var i spil til Southampton-kampen, der var et godt udstillingsvindue. Og derfor kom jeg til at gå over stregen i forhold til Jess. Det beklager jeg, siger Martin Pusic.

Mandag giver han holdkammeraterne en undskyldning - og så kigger både spiller og klub fremad.

- Martin begik en fejl, han undskylder, og nu kigger vi sammen fremad, siger sportsdirektør Claus Steinlein.