25.08.2015, 12:09 | Af: Administrator

Syv FCM'ere indkaldt til landsholdstjeneste

Til den kommende landsholdspause er FC Midtjylland repræsenteret på fem forskellige landshold

De gode præstationer for ulvene er ikke gået ubemærket hen hos de respektive landshold. Den danske landstræner Morten Olsen har i dag udtaget de første 22 ud af 23 spillere til EM-kvalkampene mod Albanien og Armenien. Tre af dem er fra FC Midtjylland.

Jakob Poulsen, Pione Sisto og Morten 'Duncan' Rasmussen er igen udtaget og skal forsøge at hjælpe Danmark til livsvigtige point i EM-kvalifikationen. Danmark spiller 4. september hjemme mod Albanien i Telia Parken og tre dage senere ude mod Armenien.

Der er også genvalg til Patrick Banggaard på det danske U21-landshold, hvor han senest var med Danmark til U21 EM. Ungdomslandsholdet møder Tyskland og Ukraine i to testkampe.

Andetsteds er Tim Sparv udtaget til det finske landshold, hvor han har spillet knap 50 kampe. Finland møder i EM-kvalifikationen først Grækenland ude og dernæst Færøerne hjemme i Helsinki.

VM-spilleren Marcos Ureña er blevet indkaldt til at repræsentere Costa Rica. Ureña spillede fuld tid i kampen mod Esbjerg og leverede også en assist i opgøret. Costa Rica spiller venskabskampe mod stærke modstandere i form af Brasilien og Uruguay.

Kristoffer Olsson var senest med til at sikre Sveriges U21-mandskab deres første europamesterskab. Nu skal han sammen med holdkammeraterne forsøge at følge op på successen med det svenske U21-hold, når de hjemme spiller mod San Marino og derefter ude mod Polen i U21 EM-kvalifikationen.

Af tidligere FCM-spillere har Danmark udtaget Simon Kjær, Jonas Lössl og Simon Busk Poulsen.

Foto: Getty Images 467516492