17.08.2015, 19:22 | Af: Administrator

Tre FCM’ere udtaget til U17-landshold

17 mand er blevet udtaget til dobbeltlandskamp mod Bulgarien i slutningen af august forud for EM-kvalifikationen for U17-landshold i september. Der er blevet plads til tre FCM-spillere

Når U17-landsholdet den 24. august drager mod Bulgarien, er det med tre FCM’ere i truppen. Landstræner Jan Michaelsen har således fundet plads til Andreas Poulsen, Nicolai Damkjær samt Sebastian Buch Jensen.

Nicolai Damkjær og Andreas Poulsen har begge fået deres fodboldopdragelse i to lokale samarbejdsklubber – henholdsvis Holstebro Boldklub og Ikast KFUM. Sebastian Buch Jensen blev hentet til FC Midtjylland fra AC Horsens.

Alle tre var de også en del af landsholdet, da det for nyligt deltog i træningsturneringen, Open Nordic, som blev afholdt i Sverige. Fælles for dem er også, at de forinden har optrådt på det danske U16-landshold, men nu drager de altså mod syd med U17-landsholdet.

De tre FCM-drenge spiller sammen med den øvrige del af truppen de to landskampe mod Bulgarien den 25. og den 27. august. Kampene spilles i Pravets.