22.08.2015, 15:06 | Af: Administrator

Truppen mod Esbjerg fB

De udvalgte til opgøret på Blue Water Arena søndag aften klokken 20.30

Efter torsdagens Europa League playoff-kamp på St. Mary's i Southampton, er fokus igen rettet mod Alka Superligaen, hvor modstanderen søndag aften er Esbjerg fB på Blue Water Arena.

For cheftræner Jess Thorup er der lidt ekstra krydderi på opgøret. Det er nemlig første gang, han står over for sin tidligere klub, hvor han både har været træner og optrådt som spiller.

- Det bliver da specielt. Det er første gang, jeg prøver at sidde på den anden bænk, men når kampen bliver fløjtet op, er jeg der kun for en ting, og det er at få tre point til FC Midtjylland, siger Jess Thorup.

Og midtjyderne har statistikken med sig mod netop Esbjerg. Faktisk er ulvene uden nederlag i de seneste 12 superligakamp mod esbjergenserne, og Thorup går det også efter fortsat at kunne kalde sig ubesejret i Alka Superligaen efter søndagens dyst.

- Vi har indtil nu formået at spille med i to turneringer endda med succes. Det er klart, at det er en udfordring efter at have været igennem en hård kamp torsdag, men vi har fuld fokus på Alka Superligaen, som vi skal huske er vores levebrød - også fremadrettet. Vi skal fortsætte de gode takter i Alka Superligaen, hvor vi er ubesejrede, siger Thorup.

Der er kick-off på Blue Water Arena søndag klokken 20.30.

Truppen mod Esbjerg fB
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
15. Jesper Lauridsen
16. Johan Dahlin
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
31. Mikkel Andersen
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
41. Alexander Munksgaard
77. Daniel Royer