29.08.2015, 15:33 | Af: Administrator

Truppen mod Hobro IK

Nytilkomne Filip Novák i truppen til søndagens opgør mod Hobro

FC Midtjylland gjorde torsdag aften det, ingen troede var muligt, da holdet fightede sig i gruppespillet i Europa League med en samlet 2-1-sejr over Southampton FC.

Der bliver dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, for allerede i morgen skal ulvene igen i aktion, når det gælder Hobro IK i Alka Superligaen.

- Efter en stor aften på MCH Arena i torsdags er vi tilbage i dagligdagen, hvor det er vigtigt, at vi kan finde fokus, som vi har været så dygtige til i Alka Superligaen, hvor vi er ubesejrede, siger cheftræner Jess Thorup.

- Vi skal bruge det som et boost, at vi spillede så god en kamp i torsdags og gik videre til gruppespillet i Europa League. Det skal vi se i kampen mod Hobro, som vi ved bliver et svært opgør. Vi møder et hold, der vil gøre alt for at gå gang i deres spil og pointhøst.

- Vi skal have fokus på os selv og have den mentale styrke, vi har været gode til indtil nu, så vi kan gå godt på landsholdspause, lyder det fra cheftræneren.

Han har en mulig debutant i truppen, da tjekkiske Filip Novák, der blev hentet til heden i fredags, er med i truppen. Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 20.30.

Truppen mod Hobro IK
2. Kian Hansen
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
15. Jesper Lauridsen
16. Johan Dahlin
17. Kristoffer Olsson
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
30. Andreas Raahauge
31. Mikkel Andersen
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
70. Filip Novák
77. Daniel Royer