05.08.2015, 10:56 | Af: Administrator

U17-drengene spiller miniturnering

De unge ulve tager i morgen imod Brentford U17 og FCK U17 i Ikast

Torsdag kommer der fint besøg til Ikast, når FC Midtjyllands U17-drenge tager imod U17-holdene fra Brentford og FC København. Turneringen afslutter samtidig et tre ugers langt træningsforløb for FCM's U17-hold.

- Miniturneringen skal bruges på at slutte en tre ugers lang træningslejr af på bedst mulige måde. Vi har haft en klasse træningslejr med nul skader, og vi har trænet sindssygt hårdt. Spillerne er ved at være mærket, men det var også målet med den, fortæller træner for holdet Svend Graversen og forklarer yderligere:

- Kampene i turneringen skal bruges på at blive matchet mod Brentford og et af de andre rigtigt gode hold i U17-ligaen, FCK, fortæller Svend Graversen og forventer i samme ombæring at Brøndby, der vandt ligaen sidste år, og Esbjerg vil spille med i toppen af U17-ligaen i næste sæson.

Kampene mod Brentford og FCK spilles på Træningsbanerne i Ikast torsdag den 6/8 klokken 12.00 mod Brentford og 15.00 mog FCK.