06.08.2015, 14:46 | Af: Administrator

Ulve, løver og bier kæmpede i solskinnet

Det var ikke en dyrepark men derimod en mini-turnering på grønsværen i Ikast med besag af FC København og søsterklubben Brentford FC.

Det var ikke 40 grader som på Cypern, men den danske sommer viste sig fra en af sine bedste sider, da forberedelserne frem mod sæsonstarten om ni dage bød på en mini-turnering på bane tre i Ikast.

Foruden FC Midtjylland var vennerne fra Brentford og ligarivalerne fra FC København inviteret med.

Første duel stod med midtjyderne og englænderne, og det var hjemmeholdet, der kom bedst fra land. Christian Tue viste nemlig sin gode sparkeevne, da han scorede direkte på frispark.

Kampens andet mål blev også sat ind på en standardsituation – dog en af de lettere af slagsen, da englænderne udnytte et straffespark til at bringe balance i regnskabet.

Opgørene blev spillet med halvlege på 20 minutter, og der var ikke gået mange minutter af anden omgang, inden Brentford bragte sig på 2-1, da godt engelsk kombinationsspil endte med en stikning i dybden, som blev udnyttet.

Anden kamp i turneringen stod med FC København og Brentford, og her var det københavner, der løb med sejren. De bragte sig hurtigt foran, men en engelsk udligning bragte balancen tilbage i opgøret.

Men inden pausen faldt afgørelsen, da FCK igen på måltavlen. Brentford pressede ellers godt på og fik endda også udlignet, men bolden havde været bag baglinjen, inden indlægget blev sendt af sted, og derfor blev målet annulleret.

Med det resultat kunne både FCM og FCK stryge til tops. Det krævede en sejr for midtjyderne, mens FCK kunne klare sig med uafgjort. Og københavnerne fik, hvad de kom efter. For selv om begge mandskaber havde chancer til at komme foran, så forblev opgøret målløst, og det betød samlet turneringssejr til løverne.

Resultater
FC Midtjylland – Brentford FC 1-2 (1-1)
FC København – Brentford FC 2-1 (2-1)
FC Midtjylland – FCK 0-0 (0-0)

I morgen kan du se et indslag fra dagen med interviews med både FCM- og Brentford-spillere.