29.08.2015, 14:12 | Af: Administrator

Vidste du, at...

FC Midtjylland jagter sit fjerde clean sheet i træk på hjemmebane, når Hobro IK søndag kommer på besøg. Kick-off 20.30

Allerede søndag er der igen bold på MCH Arena. Denne gang i Alka Superligaen, hvor Hobro IK er modstanderen i syvende runde.

Hobro imponerede alt og alle i sidste sæson, hvor oprykkerne kom forrygende fra land. Begyndelsen på den så ofte svære anden sæson har været en anelse tungere med kun en sejr i de første seks kampe.

Den kom til gengæld på en svær udebane i Brøndby, og dermed har Jonas Dals tropper vist, at man ikke må tage let på opgaven.

FC Midtjylland har sammen med klubbens officielle statistikpartner danskfodbold.com været en tur i arkivet og fundet skæve vinkler forud for aftenens opgør.

Vidste du, at...

Det er Superligakamp nummer fire mellem FC Midtjylland og Hobro IK. Statistikken siger to sejre til FC Midtjylland, én uafgjort og ingen nederlag samt en målscore på 8-1 set med FC Midtjyllands øjne.

FC Midtjylland har spillet uafgjort i de to seneste Superligakampe. Hvis det bliver til uafgjort for tredje Superligakamp i træk, vil det være første gang med tre uafgjorte i træk siden september-oktober 2013.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - HOBRO IK SØNDAG D. 30 AUG. KL. 20.30 - KØB BILLETTER HER >>

- Hvis FC Midtjylland kan holde Hobro IK fra at score, vil klubben tage sit fjerde clean sheet i træk på hjemmebane. Det vil i givet fald være en tangering af Superliga-klubrekorden sat ved tre tidligere lejligheder, senest i februar-april 2015.

- FC Midtjylland vil med en sejr over Hobro IK tangere klubbens næstbedste sæsonåbning med 17 point efter sæsonens første syv kampe. Samtidig vil en sejr eller uafgjort betyde, at FC Midtjylland er uden nederlag efter syv kampe, hvilket tidligere kun er sket i 2013/14-sæsonen.

- Det første kvarter efter pausen (46’-60’) er det eneste kvarter i indeværende sæson, hvori FC Midtjylland endnu ikke har scoret.

- Samtlige 16 Superligakampe på MCH Arena i sæsonerne 2014/15-2015/16, hvor FC Midtjylland har scoret kampens første mål, er endt med sejr til FC Midtjylland.

- Peter Rasmussen dømmer sin Superligakamp nr. 156 og den 31. med deltagelse af FC Midtjylland (15V-6U-9T). Han var ligeledes dommeren, da FC Midtjylland tilføjede Hobro IK deres største nederlag i Alka Superligaen på DS Arena (1-5; 3. oktober 2014).

- Jess Thorup vil, såfremt FC Midtjylland ikke taber til Hobro IK, tangere sin egen superligarekord med at være ubesejret i syv Superligakampe fra debut. Det præsterede han også som træner for Esbjerg fB, fordelt over 2008/09 (tre kampe) og 2010/11 (fire kampe).

- FC Midtjylland har spillet to Superligakampe den 30. august, og begge er endt med nederlag. Nederlagene var dog begge på udebane, så det bliver første gang, at FC Midtjylland spiller en Superligakamp den 30. august på MCH Arena.

Superligakampe på MCH Arena afviklet på en søndag er i de seneste otte tilfælde endt med sejr til FC Midtjylland. Ikke siden oktober 2012 er en søndagskamp i Herning endt uafgjort, hvorimod der efterfølgende har været tre nederlag og 13 sejre.