28.09.2015, 12:21 | Af: Administrator

1600 Napoli-billetter væk på en time

Kø ved døren, da billetter til mødet med Higuaín blev sat til salg

Swooossshhh ... sagde det, og så var over 1600 billetter til FC Midtjyllands møde med SSC Napoli ude over rampen.

- Det gik godt nok stærkt. Der stod folk og ventede på, at salget skulle åbne. Og efter en time havde vi afsat over 1600 billetter via kontoret og salget online, fortæller Birgitte Klausen, stadion manager og billetansvarlig i FC Midtjylland.

Der er stadig billetter at få til midtjydernes Europa League-opgør mod napolitanerne med Gonzalo Higuaín i spidsen torsdag den 22. oktober. De bliver sat til salg den 9. oktober, når det ligger fast, hvor mange sæsonkortholdere, der har udnyttet deres forkøbsret.

Opgøret mod Serie A-klubben SSC Napoli med den argentinske landsholdsangriber Higuaín som frontfigur og trækplaster ligner et udsolgt MCH Arena med 9500 tilskuere i modsætning til det første opgør i gruppespillet, hvor Legia Warszawa blot trak 6500 tilskuere i det midtjyske.

- Det betyder noget, at der er tale om et Serie A-hold. Og vi mærker tydeligt, at folk kender en spiller som Higuaín, det hjælper gevaldigt på interessen, siger Birgitte Klausen.

Gonzalo Higuaín scorede fra 2007 til 2013 91 mål i 132 kampe for Real Madrid. Målkontoen er forblevet åben ved Napoli-bugten, hvor argentineren så sent som i weekendens opgør mod Juventus kom på tavlen.

FC Midtjylland møder Napoli torsdag den 22. oktober i en kamp med sen kick-off kl. 21.05.