30.09.2015, 21:56 | Af: Administrator

Bach Bak: Går på banen med kæmpe selvtillid

FC Midtjylland møder torsdag belgiske Club Brügge med visheden om, at defensiven er bomstærk.

- Det er noget af en opgave, men det er heller ikke en umulig opgave…

Ordene kommer fra Kristian Bach Bak. Anføreren er udmærket klar over, at det ikke er hvilket som helst mandskab, midtjyderne lægger vejen forbi torsdag aften.

Efter åbningssejren mod Legia Warszawa i Europa League-gruppespillet står den nu på runde to for de danske mestre, og her tager Club Brügge imod. Det kræver organisation, mod og tro på egne evner, hvis der skal point med hjem fra Belgien.

- Vi skal stå godt på banen. Vi skal ud at spille det spil, som vi har gjort så længe nu i den hjemlige liga og i Europa League indtil nu. Vi skal være gode på bolden, og så skal vi fortsætte med at være kyniske. Vi går på banen med en kæmpe selvtillid om, at det er svært at score mod os, og kan vores offensive kræfter eller vores dødbolde så være med til, at vi putter én ind i den anden ende, jamen, så har vi holdt vores plan, og så tror jeg også, det bliver svært for Brügge, konstaterer højrebacken.

”Gå ud og nyd det”
Selv om der står vigtige europæiske point på spil, så skal man ikke glemme den store oplevelse, det er at deltage i et europæisk gruppespil, slår kaptajnen fast. Der skal være tid til at nyde det hele.

- Det hele handler om at nyde det. Det er sådan nogle kampe her, man drømmer om hele karrieren, og det er dét, vi spillede for i hele sidste sæson. Nu står vi her endelig, og jeg kan da godt afsløre, at det sidste jeg siger til drengene, inden vi går på banen, det er, at de skal gå ud og nyde det, slutter Kristian Bach Bak.

SE HELE INTERVIEWET PÅ JYSKE BANK TV [KLIK HER]

© Getty Images 485431852