15.09.2015, 08:56 | Af: Administrator

Dahlin ude med overbelastningsskade

Et overbelastet knæ holder Johan Dahlin ude

FC Midtjyllands førstekeeper Johan Dahlin var ikke med, da ulvene søndag aften spillede uafgjort på udebane mod Brøndby IF.

Det er problemer med det ene knæ, der har holdt ham ude i flere kampe i efteråret, og nu venter der svenskeren en pause fra grønsværen.

- Vi har vurderet, at vi er nødt til at trække ham for ikke at forværre det, men også for at få det trænet op, så vi har en mere holdbar løsning, så han kan komme fuldstændig over det, siger fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen.

- Derfor genoptræner han, og det kører fornuftigt, men det er svært at sige, hvornår han er tilbage igen. En seneproblematik er noget af det sværeste at spå om i forhold til en tidshorisont. Det handler om at tage et step ad gangen. Det er det, vi gør nu. Så om det er tre uger eller mere, det drejer sig om, er svært at sige, siger fysioterapeuten.

Johan Dahlin har været i aktion ni gange i efterårssæsonen og stod senest, da FC Midtjylland kvalificerede sig til Europa League-gruppespillet med en 1-0-sejr over Southampton.