23.09.2015, 11:18 | Af: Administrator

FCM med 1500 pladser i Brugge

Billetterne sælges fra kontoret på MCH Arena

FC Midtjylland er blevet tildelt 1500 billetter til Europa League gruppespilskampen på udebane mod Club Brugge torsdag den 1. oktober med kick-off kl. 21.05.

Skulle det lykkes at sælge samtlige billetter, så bliver det et fint lydaftryk fra FCM-tilhængerne. Men ellers kan det måske godt blive svært at slå sig vokalt igennem på Jan Breydel Stadion med en kapacitet på 29.997 tilskuere.

Billetprisen bliver 250 kr. Billetterne kan kun købes ved personlig henvendelse på FCM’s kontor på MCH Arena i Herning fra mandag morgen den 28. september – eller via mail: billetsalg@fcm.dk

- Vi vil gerne hjælpe FCM-tilhængere udenfor vores region eller i udlandet. Derfor er der også mulighed for at få tilsendt billetterne pr. post. Ønsker man det, lægger vi et fragtgebyr på 55 kr. på den samlede pris, forklarer Birgitte Klausen, stadion manager og billetansvarlig i FC Midtjylland.

Den belgiske traditionsklub Club Brugge lagde ud i årets Europa League gruppespil med at få en øretæve i Napoli. Men i weekenden kom klubben tilbage på ret køl via en hjemmesejr på 5-1 over Waasland-Beveren i den belgiske Jupiler League.

Og skulle nogle være i tvivl, er det en stolt, 121-årig klub, som FCM ramler ind i torsdag den 1. oktober. 13 mesterskaber og 11 pokaltitler er det blevet til hjemme i Belgien, mens klubben i 1970’erne var i hele to europæiske finaler.

I 1976 gjaldt det finalen i UEFA Cuppen, hvor Liverpool samlet vandt med 4-3. To år senere var Liverpool atter modstanderen, denne gang i mesterholdenes Europa Cup-finale. Også her gang trak englænderne det længste strå med en kneben 1-0 sejr på Wembley på en aften, hvor Brugge havde den danske målmand Birger Jensen og angriberen Jan Sørensen i startopstillingen.

Informationer om billetter til de øvrige UEL kampe på udebane kommer løbende – og bliver opdateret som en nyhed på fcm.dk og på FC Midtjyllands facebook side, så snart vi har informationerne.

KONTORETS ÅBNINGSTIDER:
Mandag - torsdag kl. 12.30 - 15.30
Fredag kl. 9.00 - 12.00