29.09.2015, 20:26 | Af: Administrator

FCM-talenter med på succesfuldt U17-landshold

Det danske U17-landshold videre til forårets eliterunde

For første gang i tre år lykkedes det det danske U17-landshold at komme videre til næste kvalifikationsrunde også kaldet eliterunde.

Og det var med god midtjyske hjælp, at de danske talenter kvalificerede sig efter tre kampe på Island, som bød på 0-0 mod Grækenland, 4-1 over Kasakhstan og til sidst den krævede sejr over værter, som blev på 2-0.

FC Midtjyllands U17-træner Svend Graversen var på Island for at følge talenterne, og han kunne se Andreas Poulsen få fuld spilletid på venstre back i alle tre kampe.

- Andreas gjorde det rigtig godt. Han var god på bolden og dygtig til at byde sig til offensivt, lyder det fra Graversen, der kunne notere sig, at forsvarsspilleren i kampen mod Kasakhstan noterede sig for både en scoring og et oplæg.

Det samme gjorde Sebastian Buch Jensen, der sendt på banen med et kvarter igen, og her nåede angriberen i den grad at gøre opmærksom på sig selv, da han scorede til 3-1 og stod for assisten til 4-1.

Et indhold fik han også i den afgørende kamp mod Island, hvor de danske drenge skulle vinde. Buch lagde op til det danske 2-0-mål med en flot teknisk detalje, hvor han fik vippet bolden videre.

- Sebastian kommer ind og laver nogle gode indhop, hvor han arbejder hårdt og holder fast i bolden, siger Svend Graversen.

Sidste FCM-spillere Nicolai Damkjær fik også lov til at være en del af triumfen, da han fik det sidste minut mod Island.

Med sejren er Danmark klar til forårets eliterunde, hvor der trækkes lod til december.