16.09.2015, 17:08 | Af: Administrator

FCM TV: Kaptajnen og træneren før Legia-kamp

Kristian Bach Bak og Jess Thorup sætter ord på morgendagens kamp i Europa League

I morgen går det løs, når FC Midtjylland for første gang i historien deltager i et europæisk gruppespil. Legia Warszawa fra Polen har fået æren som modstander.

- Min vurdering er, at det er et hold, vi skal spille op med og vurderet ud fra de andre hold i puljen, er det også et hold, vi skal have point i mod, fortæller anfører Bach Bak til FCM TV og suppleres af cheftræner Jess Thorup.

- Legia er et hold som mere eller mindre år efter år er blevet mestre bortset fra sidste år. De har spillet et hav af internationale kampe og har mange landsholdsspillere i truppen, så det er et klassemandskab vi kommer til at møde, hvad vi jo kun kan forvente af et Europa League-gruppespil, siger træneren og uddyber:

- Der er 48 hold tilbage, vi er et af dem - Warszawa et andet. Det bliver en spændende kamp, vi skal ud og møde dem på egen hjemmebane og få en god start med forhåbentligvis en god aften, som vi havde en torsdag mod Southampton, hvor publikum var med til at gøre det til en fantastisk kamp for os - det skal de også gøre i morgen, slutter Jess Thorup.

Kristan Bach Bak: Vi skal have point mod Legia >>

Thorup: Bach Bak starter inde >>

Se også dagens to pressemøder - FC Midtjylland og gæsterne Legia Warszawa