11.09.2015, 11:16 | Af: Administrator

FCM TV: Thorup vil fortsætte de gode takter

FC Midtjylland skal til udekampen søndag forsøge at bygge videre på den fine start fra før landskamppausen 

Efter en hektisk periode med mange kampe på kort tid kom der lidt luft i kampprogrammet med den netop overståede landsholdspause. Nu starter hverdagen igen og med det en ny travl periode for ulvene med både europæisk, pokal og ligafodbold.

Første skridt på vejen er den svære udekamp i Alka Superligaen mod Brøndby, og Jess Thourp vil gerne fortsætte den gode start, som Midtjyderne fik inden spillerne tog afsted med de respektive landshold.

- Vi gik på landsholdspause med rigtig gode tendenser og har fået en super god start både i den hjemlige liga og internationalt. Det er klart, at vi skal tage fat i de momenter, vi sluttede på, og derfor se om vi ikke kan komme fra Brøndby Stadion med tre point, fortæller træneren til FCM TV.

Modstanderen fra Brøndby har også været inde i god periode på det seneste, og det faktum er Jess Thorup helt klar over.

- Brøndby er ubesejret de sidste tre kampe, så de er for alvor kommet i gang i den hjemlige liga. Der venter os en meget svær kamp, og vi ved alle sammen, hvor svært det er at spille på Brøndby Stadion, vurderer Jess Thorup og uddyber:

- Det kommer til at minde om de internationale kampe, vi lige har spillet, så det er en kamp, vi ser frem til, slutter Thorup.

Kampen fløjtes i gang søndag klokken 18.00 på Brøndby Stadion og vises også direkte på TV3+.

Se hvad træneren ellers havde at sige til FCM TV her >>