09.09.2015, 10:54 | Af: Administrator

FCM U19 drager til Odense

I sæsonens anden ligakamp venter OB for FC Midtjyllands U19-trup

Sæsonen startede ud med et knebent nederlag på 1-2 til FCN på udebane i Farum. Kampen bød på masser af chancer til FC Midtjylland, og i næste kamp skulle de gerne veksles til nogle flere mål.

- Vi har fokus på at få gjort chancerne store ligesom mod FCN, og så skal vi selvfølgelig være mere effektive, for vi kunne godt have scoret flere mål i forrige kamp, fortæller træner Kenneth Andersen.

Modstanderen fra OB er under ledelse af den tidligere FCM-ungdomstræner Tonny Hermansen, og netop det faktum gør, at kampen bliver en smule mere speciel.

- Tonny Hermansen ved hvad vi står for qua sin tid i klubben, og derfor er det sikkert et ekstra opsat OB-hold, vi støder ind i. OB er et hold, som er dygtige til at spille bolden rundt, og de har scoret fem mål indtil videre, men de har også lukket fem ind i to kampe, lyder beskrivelsen fra Kenneth Andersen.

U19-holdet har i opstarten haft mange spillere afsted til landsholdstjeneste og med Reserveholdet, og det betyder, at holdet stadig mangler at få det sidste på plads. For træner Andersen handler det derfor også om at bygge på spillet og udnytte spillernes minutter på de lidt højere niveauer.

- Generelt skal vi forsøge at lægge på i vores spil og blandt andet få bedre timing i presspillet og forsvarsspillet, så relationerne mellem kæderne også bliver styrket. Som en del af det skal spillerne, vi har afsted til landshold og på reserveholdet, tage de erfaringer, de opnår, med over i træningen og kampene, forklarer Kenneth Andersen.

FC Midtjylland møder OB på Odense Atletikstadion klokken 13.00 lørdag den 12/9.