20.09.2015, 13:35 | Af: Administrator

FCN-topscorer snuppede pointene

I en uskøn og chancefattig fodboldkamp scorede Bruninho det eneste mål på et flot langskud.

Nogen sindsoprivende fodboldoplevelse blev det aldrig… Fodboldvejret var ellers perfekt og tilskuerfremmødet flot, men lydkulissen var ikke til mere end en sommerkamp.

Og det var spillet på banen så absolut heller ikke, hverken fra værterne eller gæsterne, og hverken i første eller anden halvleg.

Den største mulighed i de første 45 minutter tilfaldt gæsterne, men Mikkel Andersen var på plads med en stærk parade. I begge ender var det dog ganske småt med chancerne, og hjemmeholdets eneste farlige forsøg kom fra Martin Pusic’ pandebrask. David Jensen vandt dog den duel, og kort før pausen skulle han atter vinde en duel mod den østrigsk-kroatiske angriber. Desværre for Pusic fik han FCN-keeperens knæ i hovedet i situationen, og han måtte erstattes af Paul Onuachu i pausen.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, før gæsternes topscorer viste, ja, lige netop hvorfor han er sæsonens mest scorende i Farum-klubben og – før denne runde – nummer to på Alka Superligaens topscorerliste. Bruninho tog chancen langt ude, og bolden skruede og dykkede ind bag en sagesløs Mikkel Andersen i målet.

Midtjyderne måtte satse fremadrettet, og i den henseende blev Morten ’Duncan’ snart sat i aktion i stedet for Kristoffer Olsson. Hans makker i angrebet, ”Lange Paul”, var dog den FCM’er, der offensivt leverede bedst for hjemmeholdet, men mål blev det ikke til fra hverken hans eller andres side.

Selv om midtjyderne formåede at få lagt et godt tryk på den sjællandske defensiv i slutfasen, så måtte holdet indkassere sæsonens første nederlag i Alka Superligaen. 0-1 sluttede det på MCH Arena.

(© Getty Images 489288090)

KAMPFAKTA:

Alka Superliga, runde 9:
FC Midtjylland – FC Nordsjælland 0-1 (0-0)

52’ 0-1 Bruninho

Advarsler:
30’ Bruninho, FCN
40’ Emiliano Marcondes, FCN
54’ Pione Sisto, FCM
73’ Patrick Mtiliga, FCN
76’ Pascal Gregor, FCN
76’ Paul Onuachu, FCM
76’ Gudmundur Thorarinsson, FCN

Holdopstillinger (Udskiftninger):
FCM, 4-1-4-1:
31 Mikkel Andersen – 28 André Rømer, 26 Patrick Banggaard, 2 Kian Hansen, 70 Filip Novák – 3 Tim Sparv – 27 Pione Sisto, 7 Jakob Poulsen, 17 Kristoffer Olsson (58’ Morten ’Duncan’ Rasmussen), 77 Daniel Royer (70’ Marco Larsen) – 10 Martin Pusic (46’ Paul Onuachu).
Bænk:
30 Andreas Raahauge, 9 Morten ’Duncan’ Rasmussen, 15 Jesper Lauridsen, 19 Marco Larsen, 20 Francis Dickoh, 22 Mikkel Duelund, 33 Paul Onuachu.

FCN, 4-1-2-3:
1 David Jensen – 2 Adam Örn Arnarson, 4 Andreas Maxsø, 3 Pascal Gregor, 8 Patrick Mtiliga – 14 Gudmundur Thorarinsson – 10 Martin Vingaard, 7 Stanislav Lobotka – 13 Oliver Thychosen (62’ Marcus Ingvartsen), 11 Bruninho (80’ Lasse Petry), 18 Emiliano Marcondes (90+3’ Mathias Jensen).
Bænk:
28 Peter Vindahl Jensen, 6 Lasse Petry, 19 Marcus Ingvartsen, 20 Nicklas Mouritsen, 23 Mathias Jensen, 24 Christian Køhler, 25 Adnan Mohammed.

Dommer:
Benjamin Svedborg

Tilskuere:
8.006 på MCH Arena

Kampens FCM-spiller:
Tim Sparv