06.09.2015, 17:13 | Af: Administrator

Flot fodbold ved FCM U13 Fodboldskolestævne

FCM Fodboldskole 2015 og FCM U13 Talentholdet præsenteres i samarbejde med Apollo Rejser.

I dagene forud for FCM U13 Fodboldskolestævnet var banerne på Brande Stadion blevet vandet i rigelig grad fra oven, men da der søndag blev fløjtet op til første kamp, ja så var det en værtsklub, som igen havde formået at få banerne til an fremstå upåklagelige. I øvrigt skal der lyde et STORT TAK til Brande IF for en helt igennem fantastisk ramme omkring et FCM Fodboldskolestævne. Det er bare dejligt at kunne møde op en tidlig morgen, og så er der styr på de ydre rammer, som gør, at FCM blot kan koncentrere sig om at give deltagerne en forrygende dag.

De fremmødte drenge fra årgang 2003 formåede i den grad at honorere de fine rammer, for der blev dagen igennem fightet og kæmpet til den store guldmedalje og samtidig blev der vist et rigtig fint teknisk repertoire. Så hvis drengene søndag eftermiddag igen forlod Brande en god portion energi fattigere, ja så var der ikke noget at sige til det.

På det tidspunkt var dagen dog slet ikke slut for FCM-lederne, der her gik ind i dagens næste fase, hvor man skulle til at tage stilling til, hvilke af drengene som efterfølgende skal være en del af FCM U13 Talentholdet. Det blev til en LANG og dybdegående snak omkring den enkelte spiller og til sidst nåede man også til enighed, men helt usædvanligt krævede det rent faktisk to runder med argumenter førend den hvide røg kom op af skorstenen og FCM-lederne var nået til enighed.

Se de udvalgte spillere. KLIK HER.