21.09.2015, 12:57 | Af: Administrator

Hundredvis af drenge og piger fik sig en på opleveren

300 børn fra FCM's Miniakademi trådte i går ind på MCH Arenas græstæppe

Spændte og forventningsfulde børn fik søndag en stor oplevelse med sig hjem fra MCH Arena. De unge talenter skulle en tur på banen foran hjemmepublikummet, fordi de alle deltager på FCM's Miniakademi i dette efterår.

Til klapsalver og tilråb gik de rundt på banen, inden de kunne sætte sig til rette sammen med de 8000 øvrige tilskuere og se kampen mod FC Nordsjælland..

Autografer med hjem
Ud over gåturen på banen var der i pausen linet op til den helt store autografskrivning i hjørnet mellem Faxe Kondi- og C.C Contractor tribunen, hvor mini-akademispillerne sammen med alle andre børn på stadion kunne få en autograf.

Forsvarsprofilen Erik Sviatchenko stod klar til at sætte sin signatur på trøjer og papirer, og han var en yderst populær herre blandt børnene, der på grund af lang kø måtte væbne sig med tålmodighed for at få landsholdsspillerens autograf.

Efter kampen var tre andre ulvespillere klar til at skrive autografer. Petter Andersson, Marcos Ureña og nye Filip Novák fik gennemtestet deres skriveevner, mens mini-akademispillerne kunne tage hjem efter en begivenhedsrig eftermiddag med 'debut' på MCH Arena og en masse autografer i bogen.

Se billderne fra dagen på FCM Fotos facebookside >>

Fakta om FCM Miniakademi:
- FCM Miniakademi er et tilbud for drenge og piger i årgangene U9- U13, der har mod på endnu mere fodbold i hverdagen, og det er uanset, om de er breddespillere eller savner udfordringer i hverdagen i sin egen klub.
- Med FCM Miniakademi vil FCM, som hele regionens hold og led i klubsamarbejdet, bidrage med træningstilbud, der matcher behovet i klubberne.
- Til foråret 2016 afvikles der igen FCM Miniakademi rundt omkring i regionen, så vil man have sjove og lærerige oplevelser på FCM Miniakademi, så gælder det om at være klar ved tastaturet, når tiden nærmer sig. Læs mere på klubsmarbejdssiden her.