30.09.2015, 20:15 | Af: Administrator

Kian og Kristian trænede fint med

Thorup optimistisk på vegne af de to forsvarere. Men torsdagen afgør deltagelsen

Ankelskadede Martin Pusic og Petter Andersson med knæproblemer var godt nok udtaget til FCM-truppen til Europa League-opgøret mod Club Brugge - men hverken østrigeren eller svenskeren var på flyet, da FCM-truppen onsdag eftermiddag fløj til Belgien.

Det var derimod både Kian Hansen og anfører Kristian Bach Bak, der begge sad over i den lovende 2-0 sejr over Randers søndag. Og efter en god times træning, som gik fint for de tos vedkommende, er cheftræner Jess Thorup behersket optimist med hensyn til deres deltagelse i opgøret torsdag aften.

- De trænede begge to med hele aftenen uden problemer. Så det ser jo lovende ud. Men nu får vi se, hvordan de reagerer i løbet af aftenen og natten, og så må vi lade torsdagen blive afgørende for, hvorvidt de er klar, siger Jess Thorup.

Kaptajn Kristian Bach Bak forklarede på aftenens pressemøde, at han er i god form, men han erkendte også, at den ene fod driller.

- Men troede jeg ikke, at jeg kunne spille, så rejste jeg ikke med herned, slog højreforsvareren fast.

Både cheftræner Jess Thorup, hans højrehånd Brian Priske og Kristian Bach Bak udtrykker respekt for traditionsklubben Club Brugge, der har stolte europæiske meritter at leve op til og blandt andet har for vane at spise danske modstandere på et halvt stykke flutes. Alligevel fornemmede man på trioen, at opgaven kan løses.

- Vi ved, vi alle skal ramme 100 procent for at gøre det. Men vi går altid på banen for at vinde. Undervejs kan det så vise sig, at et point er tilfredsstillende, analyserede Thorup på et velbesøgt pressemøde.