24.09.2015, 11:39 | Af: Administrator

Kom i teatret med FCM

Onsdag den 7. oktober er der mulighed for at se teaterversionen af Blinkende Lygter sammen med FC Midtjylland

I samarbejde med Musikteater Holstebro har FCM fået en eksklusiv mulighed for at lave et arrangement og invitere til en teateropsætning af kultfilmen Blinkende Lygter.

Arrangementet begynder klokken 18.00 på Musikteatret i Holstebro, hvor der vil blive serveret et velsmagende tapas-traktement. Efter spisning vil cheftræner Jess Thorup og anfører Kristian Bach Bak i omtrent en halv time tage alle deltagende med helt ind i omklædningsrummet og give et unikt indblik i tilværelsen hos de danske mestre. Samtidig giver de en lille status over sæsonen hidtil.

Der er tæppefald cirka klokken 21.30, hvorefter der vil være mulighed for at mingle med spillere, trænere, sponsorer samt nogle af skuespillerne fra forestillingen heriblandt Ole Thestrup, Thomas Mørk og Mette K. Madsen.

Ophavsmanden til arrangementet er Projekt- & Eventmanager i FCM, Sejer Aagaard, og han ser frem til at byde velkommen til en alternativ sponsoroplevelse. 

- Fodbold kan fremtvinge mange følelser, men når vi alle tager hjem fra MCH Arena, er det sjældent, at lattermusklerne har været på hårdt arbejde. FC Midtjylland vil derfor gerne i samarbejde med Musikteater Holstebro invitere til en anderledes oplevelse for vores samarbejdspartnere, hvor de med kombinationen af god mad, teater og et strejf insiderviden om FC Midtjylland forhåbentligvis både kan gå hjem med ondt i lattermusklerne og ny viden om de danske mestre, siger Sejer Aagaard om arrangementet.

Filmudgaven 'Blinkende Lygter' er til dato en af de mest sete danske film, og det er lykkedes at få en af de morsomme karakterer med over i teaterversionen. Ole Thestrup vil således igen spille rollen som den skydeglade, muntre og lidt besynderlige landmand, 'Alfred', der af mange huskes for sætningen til Mads Mikkelsens karakter 'Arne': ”Hvad helvede laver du mand? Står du og skyder mine køer?”

Kontakt Sejer Aagaard for tilmelding til særarrangementet - +45 2560 0065 / saa@fcm.dk

AFTENENS INDHOLD:
Ekstraordinær forestilling
Tapas-traktement før forestilling
Én gratis øl pr. deltager i pausen
FCM helt indefra v. Jess Thorup og Kristian Bach Bak
Pris: 499 kr. pr. person, 5 billetter 399,- pr. person, 10 billetter eller derover 250,- pr. person
Senest tilmelding: 1. oktober